Нојер открио да је имао три операције због рака коже

Немачки голман Мануел Нојер, открио је да је имао три операције поводом лечења рака коже лица. Наступ капитена Бајерна и репрезентације Немачке у наставку сезоне нису упитни, изјавио је тренер баварске екипе Јулијан Нагелсман.

Нојер је недавно, у сарадњи са немачком тенисерком Анжелик Кербер, избацио прозивод за негу лица.

Немачки голман тим поводом отворено је причао о раку коже лица, са којим се суочио и због којег је имао три операције.

„Имамо историју када су у питању обољења коже. Анжелик има хиперпигментацију изазвану сунцем, а у мом случају ради се о раку на кожи лица, због чега сам три пута морао на операцију“, рекао је Нојер.

„Зато сам морао да обратим посебну пажњу и постарам се да не буде никаквих компромиса када је у питању заштита од сунца. Тренирам напољу, а такође волим да проводим слободно време у природи“, додао је легендарни голман.

Капитен Бајерна и репрезентације Немачке, ван терена је већ неко време због повреде рамена, коју је задобио у сусрету са Борусијом Дортмунд у дербију Бундеслиге почетком октобра.

Информација да је имао операције и да се лечио од рака коже, забринула је љубитеље фудбала у Немачкој, који су помислили да би њихов први голман могао да пропусти Светско првенство у Катару које почиње крајем новембра, али је тренер Бајерна Јулијан Нагелсман потврдио да се Нојер враћа на терен већ за наредни меч тима из Минехна.

Бајерн у суботу гостује у Берлину код екипе Херте, у мечу 13. кола Бундеслиге.

Баварци ће имати прилику да избију на прво место на табели домаћег такмичења.