Спорт

Лукаку направио хаос - у Интеру бесни, укључио се Јуве, а све зависи од Влаховића

Белгијски нападач је једна од главних тема прелазног рока у италијанској Серији А, а сада је дошло до нових компликација око питања његовог наредног клуба
Лукаку направио хаос - у Интеру бесни, укључио се Јуве, а све зависи од ВлаховићаGetty © Marco Luzzani / Stringer

Наставља се трансфер сага око Ромелуа Лукакуа и чини се да се коначни исход не приближава. Белгијски нападач жели по сваку цену да овог лета напусти Челси, али се у овом тренутку поставља много питања око даљих корака.

Лукаку је желео да пређе у Интер, где је био на позајмици прошле сезоне, али је сада све закомпликовао зато што је ушао у разговоре и са великим ривалом, Јувентусом.

Како преноси Фабрицио Романо, Лукаку је првобитно желео да пређе искључиво у Интер, али је сада отпочео и разговоре са Јувентусом, што се "неразурима" није нимало допало. Интер и даље не добија коначан одговор од Белгијанца и не могу да склопе коначан договор.

Њихова понуда Челсију била је 35.000.000 евра уз 5.000.000 евра бонуса, док Јувентус нуди "плавцима" 37.500.000 евра и 2.500.000 евра бонуси, али под једним великим условом - само уколико успеју да продају Душана Влаховића.

Српски нападач је већ дуго тема медија на Апенинима и наводи се да би могао да напусти Јувентус, али и даље није познато где и по којим условима. Како од тога зависи читав посао око Јувентуса, јасно је да ће се збрка око Лукакуа наставити још неко време.

image