Спорт

Руси открили: Спартак даје Звезди 8.000.000 евра за Ераковића

Руски медији наводе да је великан из Москве опасно "загризао" за дефанзивца који већ има и искуство играња за репрезентацију Србије
Руси открили: Спартак даје Звезди 8.000.000 евра за Ераковића© Dusan Milenkovic/ATAImages

Изгледа да је Страхињи Ераковићу суђен трансфер из Црвене звезде у Русију. Покушао је Краснодар, али није успео да пронађе начин да доведе српског дефанзивца.

Писало се касније и о интересовању Зенита из Санкт Петербурга, али на крају чини се да би Ераковић могао да заврши у Спартаку из Москве!

Тако бар пише уредник "Спорт Експреса", једног од најутицајнијих спортских медија у Русији, који је у суботу открио ексклузивну информацију о понуди вредној 8.000.000 евра која је стигла на стадион "Рајко Митић".

Њихови извори истичу да је Спартак спреман толико новца да плати црвено-белима за трансфер репрезентативца Србије, као и да се одговор из Љутице Богдана очекује у наредних неколико дана.

Ераковић је недавно, заједно са Црвеном звездом, наступао на Премијер купу у Санкт Петербургу, пријатељском турниру који су црвено-бели и освојили. Очито су тада представници Спартака могли да се увере у квалитете штопера и да су и те како жељни да га виде у својим редовима на почетку сезоне 2023/24.

image