Дегенек на корак до повратка у Црвену звезду

Дефанзивац је близу томе да по трећи пут обуче црвено-бели дрес

Милош Дегенек се налази у подмаклим преговорима о повратку у Црвену звезду. Штопер је велика жеља новог тренера Барака Бахара, који је са њим успоставио контакт.

Израелски стручњак је по доласку у београдски клуб јасно ставио до знања да жели у свом тиму Дегенека, али позиција штопера је била заузета тако да су морали да сачекају да продају Страхињу Ераковића како би кренули у озбиљније преговоре са репрезентативцем Аустралије.

Сада када је познато да ће Ераковић каријеру наставити у руском Зениту више не постоје препреке да се врати у Љутице Богдана.

Дегенек је тренутно члан Колумбуса, за који је потписао баш по одласку из Црвене звезде.

Црвено-бели ће на име обештећења морати да издвоје између 500.000 и 600.000 евра, што за њих тренутно не представља проблем јер би од продаје Ераковића требало да зараде око седам милиона евра.

Дефанзивац је за Звезду играо 2018. године, када су црвено-бели први пут изборили Лигу шампиона, да би се 2019. вратио из Ал Хилала на позајмицу која је преточена у уговор.

Због несугласица са Дејаном Станковићем напустио је клуб 2022. године.

Путем медија је више пута поручио да би се радо вратио на стадион "Рајко Митић" јер је жеља његове породице да живи у Београду.