Клуб тражи реакцију државе: Портпаролка Партизана добија морбидне претње

ФK Партизан огласио се поводом ужасних напада и претњи на друштвеним мрежама упућених портпаролки клуба Биљани Обрадовић

Обрадовићева већ месецима константно добија разне увреде анонимних лица, а временом су неке прерасле у директне и морбидне претње.

Углавном су то у питању присталице Партизана, незадовољне генералном ситуацијом у клубу, за шта одговорним сматрају челнике клуба, а као колатерална штета на путу им се нашла и Обрадовићева.

"Најоштрије осуђујемо и презиремо овакав вид комуникације са било ким, а посебно са особом која то ни по чему није заслужила.

Све и да постоје људи незадовољни догађањима и резултатима клуба, они никако немају права да на овакав приземан и кукавички начин изражавају своје фрустрације и лече личне комплексе.

Позивамо надлежне органе и институције Републике Србије да предузму све мере из своје надлежности како би ове кукавице и примитивци били откривени и процесуирани, те најоштрије кажњени.

ФK Партизан у целости стоји уз своју портпаролку, дивног човека и великог професионалца – Биљану Обрадовић", наводи се у саопштењу ФK Партизан.

Обрадовићева је од 2013. портпарол ФK Партизан.