Власник Фулама о одласку Митровића: Мисле да са парама могу све

Тешко су у Фуламу примили вест да је клуб из Саудијске Арабије осмислио план како да пребогатом понудом намами и одведе Александра Митровића

Власник енглеског клуба Тони Кан гостујући у једном подкасту рекао је да му се не допада читав приступ клубова из Саудијске Арабије, а посебно му смета то што желе да им "отму" репрезентативца Србије.

За клуб са Kрејвен котиџа Александар Митровић није само најбољи стрелац тима и неко ко је показао лојалност последњих година. Српски фудбалер  обележио је последњи повратак Фулама у Премијер лигу нестварном сезоном у Чемпионшипу током које је постигао 44 гола на 43 утакмице.

Енглески медији су писали да је нападач прихватио понуду Ел Хилала, али да два клуба још нису успела да се договоре, што не значи да неће.

"Невероватно, ако имаш довољно пара можеш да се извучеш са било чим, укључујући и убиство. Покушавају да узму све најбоље фудбалере на свету. Kонтактирали су многе сјајне играче. Веома сам, веома заинтересован да видим како ће се то завршити, али ми смо посвећени томе да задржимо наше најбоље играче. По сваку цену", рекао је Тони Кан.

Власник Фулама је спреман да на све начине одврати Саудијце да одведу Митровића. Да ли ће у томе успети, верованто ће зависити и од тога до које финансијске понуде је спреман да иде Ел Хилал како би створио српски тандем у екипи Митровић – Милинковић Савић.

Ел Хилал је током лета већ довео Жоржа Жезуса за тренера, као и фудбалере Kалида Kулибалија (23 милиона евра), Рубена Невеша (52 милиона) и Сергеја (42 милиона).

Сада је објављено и да је спреман да плати руском Зениту око 40 милиона евра како би довео Бразилца Малкома.