Спорт

Напад лопова на голмана ПСЖ - упали му у кућу, везали и скинули, па отели 500.000 евра

Италијански голман и његова партнерка преживели су ужасне сцене у ноћи између четвртка и петка, када су били мета напада лопова у свом дому
Напад лопова на голмана ПСЖ - упали му у кућу, везали и скинули, па отели 500.000 евраGetty © Aurelien Meunier / Stringer

Голман Пари Сен Жермена Ђанлуиђи Донарума и његова супруга нападнути су у њиховом дому у Паризу у ноћи између четвртка и петка, пише "Акту17", а преносе бројни европски медији.

Донаруму и његову партнерку лопови су наводно завезали и скинули им одећу, да би им потом украли ствари и новац, а штета се процењује на око 500.000 евра.

Голман првака Француске је некако успео да се ослободи и да са супругом око 3.00 часа изјутра стигне до хотела, одакле су позвали полицију. Лопови су до тада већ отишли и за њима се још увек трага.

Наводи се да су Италијан и његова супруга били у шоку, а Донарума је на крају завршио и у болници са лакшом повредом. Ово је нови у серији напада на познате фудбалере, који су честе и очито лаке мете провала које се најчешће догађају за време њихових одмора или током неких врло битних утакмица.

image