Спорт

Донарума открио страховите детаље пљачке: Био сам претучен, везан и беспомоћан

Италијански голман из редова ПСЖ-а Ђанлуиђи Донарума, открио је детаље и сцене у којима се нашао са својом породицом док су пљачкаши узимали драгоцености из његове куће
Донарума открио страховите детаље пљачке: Био сам претучен, везан и беспомоћанGetty © Claudio Villa

Донарума је недавно био жртва немилих сцена, када су му провалници из дома однели драгоцености вредне 500 хиљада евра, а на њега и породицу физички насрнули.

Попут сцена из холивудских филмова, италијански фудбалер био је претучен и везан, док је његова супруга била приморана да пљачкашима даје вредне ствари из куће.

Чувар мреже ПСЖ-а и италијанске репрезентације открио је неке од застрашујућих детаља.

"То је најгори осећај који можеш да искусиш. Одједном затекнеш неке људе у кући у три сата ујутру. Ја сам био везан, док је Алесија била приморана да им предаје све вредно што имамо. Не могу изнети много детаља, ипак је истрага у току”, рекао је Донарума за француски "Либеро".

"Били смо преплашени. Био сам беспомоћан, везан, нисам могао да урадим ништа. Притом не причам француски толико добро, па је било тешко објаснити тим људима где су све ствари. А Алесија је, и даље веома уплашена, била са њима. Заиста тренуци дубоког ужаса. Страха да ће је повредити", додао је голман.

Донарума је додао да је на крају морао да напусти свој дом, како би полиција завршила истрагу.

"Морали смо да изађемо да би истрага била извршена. Привремено смо остали у хотелу", закључио је.

image