Спорт

Аларм у Лондону: Газда Тотенхема поручио - продајте Кејна ако неће да потпише

Најбољи стрелац у историји репрезентације Енглеске могао би већ овог лета да промени средину, према писањима британских медија
Аларм у Лондону: Газда Тотенхема поручио - продајте Кејна ако неће да потпишеGetty © Justin Setterfield / Staff

Хари Кејн би овог лета ипак могао да напусти Тотенхем Хотспур и то након што је председник клуба Данијел Леви добио наредбу власника Џоа Луиса да то учини, уколико енглески нападач не потпише нови уговор.

Кејн је легенда Тотенхема, али му уговор са лондонским клубом истиче наредног лета, када би могао да оде као слободан играч и тако значајно финансијски ослаби "певце".

Како пише британски "Телеграф", Луис је обавестио Левија да није спреман да пусти Кејна, прву звезду тима, да у лето 2024. напусти клуб без обештећења.

Бајерн је већ недељама заинтересован за Кејна, наводно су те две стране и стигле до договора око личних услова, али Тотенхем захтева око 100.000.000 фунти не би ли пустио стрелца 213 голова у Премијер лиги.

Баварци наводно спремају трећу званичну понуду Тотенхему, а све ће пратити и Манчестер јунајтед. "Црвени ђаволи" финансијски могу да изведу овај посао, али је питање колико ће Тотенхем бити спреман да прода свог главног играча ривалу из Премијер лиге.

image