Спорт

Пао у несвест у ТВ преносу: Славни голман се срушио пред меч Реала и Милана

Прве информације наводе да се Хислоп после свега добро осећа, саопштио је његов колега
Пао у несвест у ТВ преносу: Славни голман се срушио пред меч Реала и Милана© Twitter / screenshot / @curebore

Прослављени бивши голман Шака Хислоп је свестан и опоравља се, након што је пао у несвест уживо у ТВ преносу уочи недељне пријатељске утакмице Милана и Реал Мадрида у Калифорнији.

Овај 54-годишњак, који је у каријери бранио за Њукасл и Вест Хем, радио је као аналитичар за амерички "И-Ес-Пи-Ен", када се одједном срушио на терен.

Ден Томас, који је био презентер поред Хислопа, одмах је затражио помоћ, док је ТВ пренос прекинут рекламама. Није познат шта је тачан узрок његовог колабирања, а "Би-Би-Си" наводи да су температуре у Калифорнији у недељу биле око 30 степени Целзијуса.

"Мој другар Шака, није овде, али како ствари стоје, ово су добре вести. Он је свестан и говори. Мислим да је мало посрамљен после свега. Извињавао се и он не воли када је у центру збивања. Прерано је давати било какве дијагнозе, али је важно да је Шака свестан", рекао је Ден Томас након свега.

Хислоп је својевремено био и голман репрезентације Тринидада и Тобага, коју је представљао на Светском првенству 2006. године. Пријатељски сусрет Милана и Реал Мадрида завршен је 3:2 у корист шпанског тима након великог преокрета.

image