Барса већ продаје везисту? Стигао слободан, сад иде у Јувентус за 10-15 милиона

Франк Кеси би могао да ускоро постане нови играч торинске "старе даме"

Франк Кеси би требало да овог лета напусти Барселону после само годину дана проведених на "Ноу Кампу", пошто је све извеснији његов трансфер у редове Јувентуса.

Како пише италијанска "Газета дело спорт", везиста из Обале Слоноваче ће се вратити у Серију А после само једне сезоне у Шпанији.

Барселона је прошлог лета довела Кесија као слободног играча након што му је истекао уговор с Миланом, али очито да две стране нису биле баш задовољне сарадњом. Кеси ће отићи на једногодишњу позајмицу, али са обавезом откупа уговора у висини од 10.000.000 до 15.000.000 евра.

То значи да ће Барселона брзо зарадити на везисти, што им је изузетно важно у њиховој финансијској ситуацији, док ће Јувентус добити играча који има доста искуства играња у Италији.

"Газета" пише да су још преостали детаљи да све стране стигну до коначног договора, а тренер Јувентуса Масимилијано Алегри искористиће утакмицу против Барселоне у четвртак у Лос Анђелесу да поразговара са Кесијем и убеди га да је тај трансфер прави потез за њега.