Спорт

ЛК: Партизан ближи Азербејџану, Тадићу довољно 11 минута за прву асистенцију у дресу Фенера

Фудбалери азербејџанског Сабаха победили су као гости летонски РФС 2:0 (1:0) и близу су пласмана у треће коло квалификација за Лигу конференција, где их чека београдски Партизан

Сабах је у Риги повео голом Бојана Летића, након што се фудбалер из Босне и Херцеговине уписао се у стрелце у 22. минуту.

Победу гостију оверио је Грузијац Давит Волкови у 56. минуту.

Реванш меч играће се у Азербејџану следећег четвртка, а ко прође даље, угостиће Партизан 10. августа у првом мечу трећег кола квалификација за Лигу конференција.

Фенербахче је био убедљив против Зимбруа из Молдавије - 5:0, а сјајан деби у дресу турског великана имао је и Душан Тадић.

Капитен Србије је прву асистенцију у дресу новог клуба уписао после 11 минута игре, када је проиграо Кадиоглуа, а овај фантастичним голом донео домаћину предност.

После три минута, Фенер је дошао до другог гола, а и сада су се показале новајлије - Един Џеко је асистирао, а гол је постигао Рајан Кент.

Џеко је затресао мрежу у 61. минуту, Шимански се уписао у стрелце два минута касније, а коначан резултат поставио је Кинг у 88. минуту меча.

У осталим утакмицама, Струга је на свом терену победила подгоричку Будућност са 1:0, Митјиланд је на свом терену био бољи од Нидеркорна - 2:0, Неман је истим резултатом победио Балзан, док је ФЦСБ славио у Софији у гостима против ЦСКА 1948 са 1:0.

image