Чукарички на најчуднијем УЕФА жребу: Познати ривали - може Олимпијакос, а може и пут у Мостар

Српски представник у плеј-офу Лиге Европе добиће ривала из једног од могућа два шешира, а разлика у квалитету потенцијалних ривала значи да би "брђани" могли и да имају много среће, али и да им она окрене леђа

Фудбалери Чукаричког сазнали су имена свих потенцијалних ривала у плеј-офу за пласман у Лигу Европе, у ком ће учествовати крајем месеца.

Након мечева у другом колу квалификација за Лигу шампиона, сада је јасно да ће Чукарички добити једног од могућих осам ривала и то из два различита шешира, у једном од компликованијих УЕФА жребова.

Чукарички се налази у шеширу "приоритета 1", и три од тих шест тимова се жребају прво са три тима из шешира "приоритета 4", у ком се налазе:

Потом ће преостала три тима из шешира "приоритета 1" бити жребани са три тима од могућих пет из шешира "приоритет 3". Међу њима се налазе следећи парови:

Тако би Чукарички могао да добије и неке од повољних противника, али и неке изузетно тешке. Иначе, Чукарички се у шеширу "приоритета 1" налазе уз Ајакс, ЛАСК Линц, Унион СГ, Зорју и Абердин.

Жреб је на програму у понедељак 7. августа, а мечеви су на програму 24. и 31. августа.