Испали из Европе, изгубили 5:0 од Звезде, али верују: Пред Партизан имамо разлога за оптимизам

Упркос три пораза у прва три меча у новој сезони, у Војводини верују да против Партизана могу да остваре повољан резултат

Тренер фудбалера Војводине Радослав Батак оптимиста је пред недељни дерби против Партизана у другом колу Суперлиге Србије.

Он сматра да његова екипа у недељу од 19.00 часова може против црно-белих да понови партију из првог полувремена меча против АПОЕЛ-а, у ком су испали из Лиге конференције.

"Утакмица са Партизаном дошла је у деликатном тренутку. Ако поновимо игре из првог полувремена са АПОЕЛ-ом, имамо разлога за успех. Партизан је јачи у односу на прошлу годину, сигурно да су сада квалитетнији тим. Али, ако будемо ушли као јуче у првом полувремену, енергетски, верујем да имамо разлога за оптимизам", рекао је Батак за клупски сајт.

Тренер "лала" истиче да је атмосфера у клубу одлична упркос три везана пораза на старту нове сезоне.

"У клубу влада одлична атмосфера, јутрос нас је на тренингу посетио председник Драгољуб Збиљић са неколико чланова управе што је јако битно. Они су препознали да смо као екипа дали максимум, да смо играли против озбиљне екипе, која је не тако давно избацила и Партизан и Црвену звезду из Европе. Имамо 24 подједнако квалитетна играча који могу да у сваком тренутку одраде свој део задатка, имамо и младе играче који су против Црвене звезде показали да су будућност Војводине. Ако поновимо приступ, имамо много разлога да верујемо у победу", додао је Батак.

Најавио је тренер Војводине да ће морати да промени неколико играча у стартној постави.

"Морамо да мислимо да енергетски будемо потпуно спремни и видећемо на којим позицијама ће нам бити потребно освежење", закључио је Батак.