Митровић заиграо за Фулам - ништа од Арабије, тренер тврди да је спреман

Српски нападач је физички спреман да буде први избор у нападу Марка Силве на старту нове сезоне Премијер лиге, која почиње наредног викенда

Фудбалери Фулама савладали су Хофенхајм 2:1 у пријатељској утакмици уочи почетка нове сезоне Премијер лиге, а овај сусрет обележио је и повратак Александра Митровића у тим "колибара".

Најбољи стрелац у историји репрезентације Србије заиграо је у другом полувремену, први пут откако је тражио да напусти клуб услед богате понуде саудијског Ел Хилала.

Митровић је желео да обезбеди уговор у Саудијској Арабији вредан око 25.000.000 евра по сезони, али је Фулам желео да задржи прву звезду тима.

У мечу против Хофенхајма, Митровић је у 68. минуту заменио Раула Хименеза, стрелца првог гола на мечу. Том приликом је било мало звиждања Србину са трибина "Крејвен котиџа", мада су аплаузи били далеко бројнији.

После меча је менаџер Фулама Марко Силва изјавио да је Митровић "спреман да игра" и да је играо 60 минута у ранијем сусрету против Хофенхајма, који је у петак игран без присуства публике.

Хофенхајм је у 56. минуту изједначио преко Грише Премела, док је победу Фуламу донео Калвин Бејси поготком у 73. минуту. Фулам ће на старту нове сезоне Премијер лиге играти наредне суботе против Евертаон.