Митровић остаје у Фуламу: "Није лако кад добијеш такву понуду, али сад је онај стари"

Менаџер Фулама Марко Силва говорио је о ситуацији најбољег стрелца у историји репрезентације Србије

Дилеме више нема - Александар Митровић неће отићи у Саудијску Арабију и спреман је да настави у Фуламу тамо где је стао прошле сезоне.

Ову вест потврдио је Марко Силва, менаџер "колибара", на конференцији за медије уочи почетка нове сезоне Премијер лиге.

Митровић је желео летос да се пресели у Ел Хилал, клуб за који наступа Сергеј Милинковић-Савић, након што је добио баснословну понуду од око 25.000.000 евра по сезони. Тај посао се на крају изјаловио јер Фулам није желео да пусти свог најбољег нападача.

"Митровић је у конкуренцији за тим против Евертона, 100 одсто је на располагању. Играо је две пријатељске утакмице прошле недеље, а ове свакодневно тренира са саиграчима. Спреман је да игра уколико одлучим да буде тако", открио је Португалац и додао да је Србин максимално концентрисан.

"Имали смо ситуацију и разговарао сам са њим. Нема разлога да кријем да га је једна понуда натерала да се замисли и донесе одређене одлуке, али никада није рекао било коме у клубу да неће више играти за Фулам. Људи могу да причају шта хоће, али када добијеш такву понуду није лако остати концентрисан. Ипак, откад поново тренира са саиграчима опет је онај Митровић ког ја знам", рекао је Марко Силва и тако ставио тачку на приче о одласку Србина.

Митровић је у дресу Фулама од 2018. године на 205 утакмица постигао 111 голова.