Чукарички чува капитена – Доцић не иде нигде, остаје на Брду до 2027. године

Искусни везиста је у клубу већ седам година, а уколико испуни нови уговор, пребациће и читаву деценију у белом дресу

Фудбалери Чукаричког спремају се за јесен у европским такмичењима, пошто су у петак заједно са представницима ФСС и УЕФА обишли стадион у Лесковцу, где ће наредних месеци играти међународне утакмице.

Али београддски клуб је наставио и да ради на очувању тима, па је нови уговор са "брђанима" потписао капитен Марко Доцић.

Како је клуб са Бановог брда потврдио на званичном сајту, Доцић је продужио уговор до лета 2027. године. Он је у Чукарички дошао још 2016. године из Јавора, па би тако у овом клубу могао да пребаци и читаву деценију ангажовања.

"Неколико пута сам већ поновио, са поносом ћу то казати и сада, Чукарички је моја кућа. Многе фудбалске циљеве сам остварио управо на Бановом брду, играм у клубу који се у претходим сезонама позиционирао иза Црвене звезде и Партизана, наступао сам у Европи, уследиће и дебитантско учешће у групној фази неког од међународних такмичења. Срећан сам у Чукаричком, имам још амбиција и потрудићу се да их остварим у наредним годинама", рекао је Доцић по потписивању новог уговора.

Иначе, Чукарички ће крајем августа играти у плеј-офу Лиге Европе против бољег из дуела Олимпијакоса и Генка, а загарантовано им је учешће у групној фази Лиге конференције, ако ту препреку не успеју да премосте.