Данци се плаше Партизана: Биће нам тешко, Натхо и Салдања су опасни

У Нордсјеланду су опрезни пред дуеле са црно-белима, али верују да могу да елиминишу српског представника

Тренер фудбалера Нордсјеланда Јоханес Хоф Торуп изјавио је да његов тим очекује тежак задатак у плеј-офу Лиге конференција, али је додао да дански клуб може да избори групну фазу овог такмичења.

Нордсјеланд ће у четвртак од 18.30 часова на свом терену дочекати Партизан у првом од два сусрета.

"Имаћемо тежак задатак, али верујем да смо довољно вешти да будемо бољи у два меча, даћемо све од себе. Надам се да ћемо пред домаћим навијачима да направимо добар резултат уочи реванша у Београду", рекао је Хоф Торуп за званични сајт клуба. Он је истакао да поштује екипу Партизана.

"Одиграћемо четири полувремена, као и против екипе ФЦСБ. Учинићемо све да остваримо што бољи резултат, али нећемо да се нервирамо и ако буде нерешено. Верујемо да можемо да направимо добар резултат у реваншу у Београду. Партизан можемо да упоредимо са ФЦСБ. Играју на исти начин и имају исти стил, али су један ниво бољи од румунског клуба. Наша предност би могла да буде искуство које смо стекли на претходне две утакмице, као и индивидуални квалитети неких играча, који могу да одлуче меч", додао је тренер Нордсјеланда.

Хоф Торуп је нагласио да његови играчи морају да буду обазриви у дуелу са Партизаном и додао да Нордсјеланд мора да смањи број грешака. Он је истакао да највећа опасност прети од тројице играча црно-белих.

"Партизан има прегршт добрих фудбалера, који дуго играју заједно неколико сезона. Играч са бројем 10 (Бибарс Натхо прим. аут.) игра на високом нивоу. Ту је и крилни играч, који је веома добар. Морамо посебну пажњу да обратимо на бразилског нападача Матеуса Салдању", навео је тренер Нордсјеланда.