Спорт

Бахар пред Звездин меч на Крову: Неће нам то сметати, хоћемо јаких 90 минута

Црвено-бели у суботу гостују Вождовцу на крову шопинг центра у Заплањској
Бахар пред Звездин меч на Крову: Неће нам то сметати, хоћемо јаких 90 минута© Dusan Milenkovic/ATAImages

Тренер фудбалера Црвене звезде Барак Бахар рекао је у најави за меч петог кола Суперлиге у гостима против Вождовца, који се игра у суботу од 19.00 часова, да његова екипа тежи високом ритму током свих 90 минута.

"Упознати смо са чињеницом да је Вождовац најмлађа екипа у Суперлиги. Саставили су тим од талентованих и младих играча, не само оних који су прошли Омладинску школу Црвене звезде, већ и фудбалера из других клубова. Вождовац је добра екипа, коју краси брзина, али и амбициозни појединци. На мојим играчима је да наставе са добрим партијама и да размишљају о својој игри", рекао је Израелац.

Меч ће бити одигран на вештачкој трави, али Бахар не мисли да ће то представљати проблем његовој екипи.

"Утакмица против Вождовца ће се разликовати од претходних, с обзиром да ћемо играти на вештачкој подлози. Свакако је то нешто ново за мене и целокупни стручни штаб, екипа ће морати другачије да игра. Међутим, знамо да се ради о новом терену и верујем да ћемо имати добре услове за игру", додао је Бахар.

Изралески стручњак је поручио да црвено-бели напорно раде како би током дуела свих 90 минута одиграли на високом нивоу.

"Увек припремамо екипу са циљем да добро отвори утакмицу и буде потпуно спремна за сам почетак. Ипак подједнако је битно да се исти ниво задржи и у другом полувремену, не само због резултата, већ и због чињенице да нас очекују утакмице у Лиги шампиона, где је потребан висок интензитет игре. Потрудићемо се да висок ритам задржимо током свих 90 минута, а не само током једног полувремена. Играчи се напорно припремају за то и тренирају како би циљ спровели у дело", рекао је он.

image