Захид: Партизан је велико име у Европи, једва чекам да победимо у "вечитом дербију"

Норвешки фудбалер Гајас Захид рекао је за клупски сајт да је срећан што је дошао у Партизан

Захид је истакао да једва чека да буде део "вечитог дербија" и да помогне екипи да победи.

"Коначно сам у Партизану! Били су то дуги преговори, разговарали смо недељама и сад сам коначно овде. Био сам у спортском центру, одрадио сам други тренинг, све је било добро", рекао је нови фудбалер црно-белих.

"Спортски центар је веома леп. Добро се осећам, у доброј сам форми и спреман сам да помогнем екипи. Нисам играо утакмице од јуна, тако да једва чекам да почнем са утакмицама, тад ћу се осећати још боље. Спреман сам да помогнем екипи да оствари добре резултате у будућности."

Везиста истиче да је свестан у какав је клуб дошао.

"Сви знају за Партизан. То је велики клуб, сви су чули за Партизан и ривалитет са Црвеном звездом. Партизан је велико име у Европи и није било разлога да не прихватим понуду. Добро је за мене што сам део таквог клуба. Погледао сам најзанимљивије делове утакмица, навијаче, испратио сам и неколико последњих утакмица у лиги и Европи."

"Атмосфера на стадиону је била супер, једва чекам да будем део тих утакмица. Једва чекам да будем део 'вечитог дербија' и да помогнем да победимо."

Доскорашњи члан Анкарагучуа је говорио и где се на терену најбоље сналази.

"Моја позиција је 'десетка', мада сам претходних година више играо као осмица, осећам се комфорно на обе позиције. Могу да помогнем и на другим позицијама, али највише на ове две. Играч сам који је добар са лоптом, волим да асистирам и постижем голове, мислим да тиме највише могу да помогнем екипи."

На крају се обратио и навијачима Партизана.

"Порука навијачима је да једва чекам да их упознам, да заиграм пред њима, да им дам добре успомене у будућности, али и да их забавим. Увек ћу давати максимум, а надам се да ће навијачи уживати у фудбалу који ћемо им пружити", закључио је Захид.