"Ђавоља работа": Јунајтедова четири појачања последњег дана прелазног рока

Екипа Ерика тен Хага добила је покер појачања у самом финишу летње фудбалске пијаце

Читаво лето је Манчестер јунајтед покушавао да направи што је више могуће послова, али је долазак нових играча на "Олд Трафорд" био спор. После Мејсона Маунта, Андреа Онане и Расмуса Хојлунда, више нико није појачавао редове тима Ерика тен Хага.

А онда 1. септембра, последњег дана прелазног рока - чак четири појачања. У Јунајтед су стигли Софјан Амрабат, Џони Еванс, Серхио Регилон и Алтај Бајиндир.

Јунајтед је читаво лето желео појачања на средини терена и решење за то је био Софјан Амрабат, 27-годишњи Мароканац из редова Фјорентине. Амрабат је на крају потписао, али само на позајмици коју ће Јунајтед платити 10.000.000 евра, уз могућност откупа уговора.

Стигао је и Џони Еванс, некадашњи штопер Јунајтеда који је био без клуба и који је тренирао читаво лето са екипом. Он ће у одбрани понудити искуство и бити додатна резервна опција холандском стручњаку.

На позајмицу је стигао и Серхио Регилон, Шпанац из редова Тотенхема, који је опција на левом беку после повреде Лука Шоа, док је Алтај Бајиндир дошао за 5.000.000 евра из Фенербахчеа и биће резервни голман управо већ пристиглом Андреу Онани.