Спорт

Барселона дала пет "комада" Бетису и повисила предност у односу на Реал

Фудбалери Барселоне забележили су четврту узастопну победу. Овога пута победили су екипу Бетиса резултатом 5:0 у мечу петог кола шпанске Примере
Барселона дала пет "комада"  Бетису и повисила предност у односу на РеалGetty © Alex Caparros / Stringer

Жоао Феликс постигао је свој први гол за Барселону. Играо се 25. минут утакмице, Ромеу је послао сјајну лопту, Португалац је био у великом налету, обишао је голмана Силву и практично из мртвог угла успео да погоди за 1:0.

Тада је почела и рапсодија Барселоне, само седам минута касније нови гол у мрежи Бетиса, Андреас Kристенсен је тражио Жоаа Феликса, али уследио је шах мат у два потеза за Бетис, Феликс је преварио своје чуваре тако што је само пропустио лопту ка Левандовском који не маши из оваквих ситуација - 2:0.

На следећи гол сачекали смо друго полувреме и слободан ударац, играо се 62. минут када је Феран Торес наместио лопту, шутирао кроз зид и погодио за 3:0.

Само три минута касније, Барса је водила са 4:0, добра акција по левој страни, Рафиња се на крају намештао на шут, опалио левицом у доњи десни угао за огромну предност.
Тачку на резултат ставио је Kансело.

Блистав продор по десној страни након додавања Левандовског, преварио је свог чувара који му је окренуо леђа, па послао неодбрањив шут у доњи леви угао.

Барселона је лидер шпанског првенства и тренутно има 13 бодова више од Реал Мадрида, уз утакмицу више. Бетис има седам освојених бодова.

image