Спорт

Обрадовић: Са једним тренингом смо се пласирали у финале

Актуелни регионални шампион приказао два лица у дуелу са Игокеом и врло лако могао да проспе велику предност
Обрадовић: Са једним тренингом смо се пласирали у финале© R.R./ATAImages

Тренер кошаркаша Партизана Жељко Обрадовић рекао је после пласмана у финале АБА Суперкупа да је његова екипа одлично изгледала у првом полувремену и додао да о лошој последњој четвртини не би трошио речи.

Црно-бели су оправдали улогу фаворита и савладали Игокеу у Подгорици резултатом 91:84, па ће се у среду увече борити за први трофеј у сезони.

"Радили смо тренинг као припрему ове утакмице и објаснили играчима све квалитете које има Игокеа као тим, начин у нападу и неке ствари које раде у одбрани", рекао је Обрадовић на конференцији за медије.

"Са једним тренингом смо добили, изузетно сам задовољан, наравно првим полувременом. Мислим да смо играли течно и доста паметно и у одбрани и у нападу."

Додао је да је екипа испунила све постављене захтеве.

"Одлично смо изгледали у првом полувремену. Трећа четвртина, у егалу. Негде има и неке логике, а о последњој не бих трошио речи. Мислим да је то нешто о чему ћемо сигурно да причамо на састанку и на тренингу. Екипа Игокее веома чврсто игра, имају јасне идеје. Имају покривене позиције играча који знају да играју 'пик-ен-рол' и наравно шутере. Понављам још једном, мислим да смо заслужено победили и честитам играчима на пласману у финале", додао је Обрадовић.

Партизан ће у финалу у среду од 21 сат играти против Студентског центра, који је изненадио домаћина Будућност.

image