Меси прозвао ПСЖ: Ја сам једини играч који није добио признање од клуба после Мундијала

Фудбалер Интера из Мајамија Лионел Меси морао је због повреде раније да напусти меч свог тима у победи 4:0 против Торонта, у оквиру МЛС лиге

Но, легендарни Аргентинац је сада у центру пажње и због своје изјаве за медије из домовине у којој је открио да је он једини репрезентативац те земље који након освајања Светског првенства у катару није добио признање од клуба.

Ове речи биле су Месијева "прозивка" на рачун Пари Сен Жермена. Француски клуб, за који је Меси наступао до протеклог лета, није одао признање свом играчу, а Аргентинац је сада открио како је све изгледало на "Парку принчева".

"Није ми било у плану да одем у Пари Сен Жермен, али се десило. Увек сам говорио да се ствари дешавају са разлогом. И сада сматрам, колико год да ми тамо није било добро, из тог клуба сам постао првак света. Па, ако је то била цена... Ми смо постали шампиони света, а они, земља из које је клуб у којем сам играо није. И то је била наша 'кривица'. Зато сам био једини од свих фудбалера Аргентине који су постали прваци света који није добио признање од свог клуба", рекао је Меси.

Он је био упитан и какве су шансе да заигра на следећем Мундијалу, који се игра 2026. године.

"Не знам да ли ћу играти. Ни не размишљам о томе, јер је то много далеко. Тренутно ми је у фокусу да играм на Купу Америке. Шта ће бити после тога, зависиће од тога како ћу се осећати. Има још три године до наредног Мундијала", поручио је Меси.