Дуљај: Чврсто смо на ногама, подсмевали су нам се

Тренер фудбалера Партизана Игор Дуљај, захвалио је после победе над Железничаром (2:1) навијачима на дивној атмосфери и истакао да се екипа од недеље окреће припремама за 171. "вечити дерби"

Партизан је у неизвесној утакмици успео да савлада екипу из Панчева са 2:1.

"Тешка утакмица што се тиче психе. Рекао сам играчима да је ово најважнија утакмица ове године, да не размишљају о наредној. Многи су у мислима имали да смо унапред обезбедили три бода. Мој колега је одлично поставио тактику, тешко је играти против екипа које се добро бране. Заслужена победа и хвала публици на дивној атмосфери. Од недеље се припремамо за дерби. Има времена, прво да направимо анализу", рекао је Дуљај.

Шеф струке Партизана похвалио је амбијент на стадиону Железничара.

"Морам да похвалим амбијент, први пут сам у Панчеву на овом прелепом објекту, била је одлича атмосфера и верујем да су навијачи имали шта да виде. Играли смо против тима који има одличног тренера, који је фантастично припремио тим, тачно су знали како ми играмо, одлично су се поставили, било је веома, веома тешко играти против Железничара, тако да све похвале за колегу и играче Железничара."

Наредни меч, Партизан игра против Црвене звезде, коју дочекује у среду.

"Што се тиче дербија, јако је важно да не буде никакве еуфорије, то је забрањено. Морамо да се вратимо назад пре неких месец и по, два, када смо у Словенији играли пријатељске утакмице, па када смо играли у Београду, када су нам се сви подсмејавали и потцењивали... То сад не значи да ми треба да подигнемо нос и да мислимо да смо сада ми најбољи. Не! Чврсто стојимо на ногама, играмо против тима који је учесник Лиге шампиона. Толико што се тиче дербија", закључио је Дуљај.