Спорт

Петрић једва чека паузу: Сви у Партизану су уморни, морамо да одрадимо посао

Црно-бели у четвртак играју важан меч домаћег шампионата, а тренер Гордан Петрић истиче да су његови пулени и физички и емоционално уморни.
Петрић једва чека паузу: Сви у Партизану су уморни, морамо да одрадимо посао© Tanjug/Sava Radovanović

Фудбалери Партизана у четвртак у заосталом мечу седмог кола Суперлиге Србије играју против Спартака из Суботице.

Меч у Хумској је на програму од 16.30 часова, а тренер црно-белих Гордан Петрић истиче да је његов тим преморен након жестоког ритма утакмица, али да је неопходно да у последње два сусрета дају свој максимум.

"Играчи су и физички и емоционално уморни. Надам се да ће се одморити и да ћемо сутра одрадити ту утакмицу, па да се после лепо одморимо и сачекамо припреме", изјавио је Гордан Петрић.

Сусрет са Суботичанима је први од преостала два до одласка на дугачку зимску паузу, услед Светског првенства у Катару.

"Спартак је екипа која се тражи, мењали су тренера. Нису у истој форми као прошле године. Успавани су и поред тога што имају играче који могу да направе разлику. За нас сутрашња утакмица значи много", јасан је Петрић.

Он је додао да Партизану свака победа олакшава посао.

"Утакмицу против ТСЦ-а смо заборавили, мада нам јесте донела мир. Добили смо можда на мишиће, ТСЦ је вероватно заслужио бод, али нама је битно да смо победили. Састав је био комбинован, постоји могућност да ћемо и сутра комбиновати", закључио је тренер црно-белих.

Партизан је други на табели Суперлиге са 40 бодова, седам мање од лидера Црвене звезде, док је екипа Спартака 12. на табели са 15 освојених бодова.

image