Спорт

Партизан предухитрио Пиксија: Михајло Илић на коначном списку Србије

Млади штопер ће се одазвати позиву селектора за предстојеће квалификационе утакмице
Партизан предухитрио Пиксија: Михајло Илић на коначном списку Србије© Dusan Milenkovic/ATAImages

Фудбалска репрезентација Србије одиграће током октобра две квалификационе утакмице у оквиру борби за пласман на Европско првенство 2024. године, а међу играчима које ће Драган Стојковић позвати биће засигурно и један играч Партизана.

Иако је Стојковић саопштио само шири списак играча за утакмице против Мађарске и Црне Горе, из ФК Партизан су били бржи и већ саопштили да је дефанзивац тог клуба остао на коначном списку.

Талентовани Илић се први пут појавио на неком Стојковићевом списку, што је било изненађење, а сада је потврђено да он неће "отпасти" када буде објављен скраћени списак.

"Као и сваки играч који размишља како је част играти за репрезентацију Србије, тако сам се и ја потајно надао да је позив могућ. Значило ми је и што сам се недавно нашао на ширем списку, али сам свестан да је ово тек први корак који само говори да је неко видео мој рад и залагање у Партизану. На мени је сада да се још више доказујем, јер само добре игре и фудбалско сазревање могу бити препорука за убудуће. Хвала селектору Стојковићу, даћу најбоље од себе", изјавио је 20-годишњи Илић за сајт клуба.

Србија ће 14. октобра играти против Мађарске у Будимпешти, а потом 17. октобра дочекују Црну Гору.

image