Нова сезона "часова љубави" почиње - Партизан против Барселоне пред својим навијачима

Кошаркаши Партизана играју против Барселоне у трећем колу Евролиге. Меч се игра у "Штарк арени", почиње у 18.30, а ток меча можете пратити на нашем порталу

Чекању је крај, Партизан игра први евролигашки меч у новој сезони пред својом публиком.

Карте за меч су распродате, па се очекује да кошаркашка Европа поново види спектакл у Београду.

Црно-бели дочекују екипу која и ове сезоне има највеће амбиције, па се очекује и спектакл на паркету.

"Играмо против екипе која је међу главним фаворитима. У серији су изванредних резултата и, што је још важније, играју врло добро. Имају изванредан тим, очекује нас једна тешка утакмица", рекао је тренер Партизана, Жељко Обрадовић, на конференцији за медије.

Кошаркаши Партизана ће први пут играти пред својим навијачима у Евролиги. Црно-бели су у првом колу у гостима поражени од Макабија (81:96), а потом су у Француској победили Асвел (88:62).

"Наравно да смо срећни што ћемо коначно играти пред нашим навијачима, очекујемо да то буде као и прошле године, када је у питању атмосфера на трибинама. Није распоред толико битан, мораш пре или касније да играш против свих екипа. Баш због пораза од прошле године би мотивација требала бити већа, мада смо добро играли те утакмице. Ако желимо да будемо у утакмици, морамо да одиграмо максимално добро", додао је тренер Партизана.

Зек Ледеј очекује велику подршку навијача.

"Биће невероватна атмосфера од стране великог српског народа, српских браћа и сестара. Спреман сам да изађем и борим се жестоко", рекао је Ледеј на конференцији за медије.

Он је истакао да играчи Партизана морају да прате инструкције тренера Жељка Обрадовића.

"Имају пуно кошаркаша у тиму који су побеђивали на високом нивоу. Никада не потцењуј карактер шампиона. Без обзира колико се мењају тренери, менаџери, људи који бришу под, никада не потцењуј срце шампиона. Имамо план игре да зауставимо свакога", додао је Ледеј.

Меч се игра у "Штарк арени", почиње у 18.30, а ток меча можете пратити на нашем порталу.