Лесор се огласио: У Партизану су ми браћа, даћу све што имам за Панатинаикос

Након критика које је претрпео, Француз не само да је имао шта да одговори изјавом, већ је то учинио и одличном игром на паркету

Француски кошаркаш Матијас Лесор одговорио је на прозивке навијача Панатинаикоса због прославе победе његовог бившег клуба Партизана над Црвеном звездом.

Доскорашњи играч црно-белих истакао је да међу својим некадашњим саиграчима има браћу и додао да ће све што има дати за "зелене" из Атине.

Лесору су навијачи Панатинаикоса замерили што је путем видео позива заједно са Алексом Аврамовићем славио победу Партизана над вечитим ривалом Црвеном звездом у мечу 5. кола Евролиге.

"Нажалост, видео сам реакцију навијача Панатинаикоса на друштвеним мрежама. Не обраћам заиста пажњу на то. Као што сам већ рекао, имам браћу у Партизану и за 10 година и даље ћу разговарати са њима телефоном, зваћу их. То су моја браћа, нису ми само пријатељи. Кад моја браћа побеђују, срећан сам због њих", изјавио је Лесор за камере кошаркашког портала "Јурохупс".

Лесор је у петак увече одиграо феноменалну утакмицу и предводио Панатинаикос ка победи против Басконије у Атини резултатом 95:81. Француз је са 23 поена и 14 скокова био МВП меча са индексом корисности 31.

"Показао сам да играм за овај тим, играч сам Панатинаикоса и даћу све што имам, сваки пут кад станем на терен. Кад је у питању Партизан, била је то веома важна утакмица за њих, дерби, и био сам срећан јер су моја браћа победила. Просто, био сам срећан због њих", закључио је Лесор.