Савић: Партизан јасан за анализу – доминирају и у најбољој су форми у лиги

Тренер фудбалера Вождовца Марко Савић рекао је пред меч против Партизана у 13. колу Суперлиге Србије да је ривал екипа која је убедљиво у најбољој форми у целој лиги

Вождовац у недељу од 18.30 часова гостује код Партизана на стадиону у Хумској.

Уочи овог дуела "змајеви" су на четвртој позицији са 17 бодова, док су црно-бели водећи са 31 бодом.

"Партизан је екипа која је убедљиво у најбољој форми у целој лиги, најконстантнији су, успели су и да преокрену неке дуеле што показује да верују у то што раде и да имају добру енергију", почео је Савић.

"С друге стране, у последње време приказали су доминацију, противници нису успевали да им запрете, нису примили ниједан гол у последња четири меча, убедљиви су."

Свестан је Савић квалитета противника.

"Имају врхунске играче, добро су организовани, јасни су за анализу. Одликује их феноменална транзиција у нападу, то је нешто што им је најубојитије оружје, способни су да казне сваку грешку противника, није лако играти против њих."

Верује тренер Вождовца да ће његова екипа имати шта да покаже у Хумској.

"Имамо и ми наше квалитете које можемо да наметнемо и трудићемо се да то и урадимо. Знамо да је то једно од два најтежа гостовању у лиги, уз оно Црвеној звезди. Играју на свом терену, у одличном моменту су, али то је само један мотив више за нас да изађемо, будемо храбри и покушамо да победимо Партизан. Утакмицу спремамо на тај начин, дајемо и апсолутно највећи могући респект, јер поред тога што су историјски један од наша два највећа клуба, у овој сезони су до сада највише показали", закључио је Савић.