Партизан меље на снагу странаца: Трио погодио - Вождовац је 11. "рецка" у низу

Фудбалери Партизана савладали су Вождовац 3:0 у недељу увече, у оквиру 13. кола Суперлиге Србије, чиме су стигли до 11. узастопне победе у домаћем шампионату

Црно-бели су славили по други пут ове недеље и то захваљујући својим летошњим појачањима из иностранства.

Партизан је после првог полувремена у ком су доминирали, али нису успевали да "начну" противника, у томе успели у раној фази наставка. Ксандер Северина је погодио у 54. минуту, а два минута касније Гајас Захид је био прецизан.

Код оба поготка асистент је био Бибарс Натхо, да би по његовом изласку, једанаестерац у 84. минуту успешно извео Матеус Салдања. То је био девети гол Бразилца у Суперлиги ове сезоне, чиме је учврстио водећу позицију у трци за најбољег стрелца првенства.

Тако је Партизан наставио да ређа победе, након што су једини реми у сезони остварили у првом колу против ТСЦ-а. Сада екипа Игора Дуљаја има 34 бода, седам више од другопласиране Црвене звезде, додуше уз једну утакмицу више у односу на "вечитог" ривала.

Партизан ће наредне среде 1. новембра гостовати Јединству из Уба у Купу Србије, а наредне недеље Новом Пазару у мечу 14. кола Суперлиге. Вождовац ће гостовати панчевачком Динаму у Купу Србије, а потом угостити Раднички из Ниша у првенству.