Бахар: Хтео сам да чујем навијаче Звезде, била је то нормална конверзација

Црвена звезда је кикснула у среду и ремизирала 1:1 против ТСЦ-а, због чега су остали на шест бодова заостатка за Партизаном

Тренер Барак Бахар се после тог сусрета није појавио на конференцији за медије, а у јавности је одјекнула информација да су навијачи Звезде дошли у свлачионицу тима, незадовољни резултатима ове сезоне. О томе је и Бахар говорио уочи меча против Радника из Сурдулице.

"Знам да сте били разочарани што нисам био пред новинарима у среду после ТСЦ-а. Имам разлог, навијачи су дошли у нашу свлачионицу. Хтели су да причају са мном и играчима. Био је то искрен и важан разговор, хтео сам да их чујем и била је то нормална конверзација", рекао је Бахар.

"Никада нисам бежао од питања, посебно после лошег резултата и зато сам дошао овде да понудим одговоре пред вама. Разумем буку навијача и медија, очекивања су увек велика. Одлично смо почели на припремама и у сезони, па су се очекивања додатно увећала. Можда нисмо били довољно скромни. Требало ми је време да схватим лигу, изгубили смо две утакмице. Звезда никада не губи у шампионату, из тога смо много научили. Нисам наиван, резултат је најбитнији у Србији, али против ТСЦ-а била је потпуна доминација, бројке говоре у прилог томе", истакао је Бахар на конференцији за медије пред меч са Радником.

Израелски стручњак одбацио је приче да "главом није у Београду" због рата у његовој земљи.

"Причали смо о томе да моја земља крвари, породица ми је тамо и колико то бола проузрокује. Не говорим ово да се жалим, већ што људи причају да моја глава није овде, што није тачно. Присутан сам стопостотно у Звезди, исто као и моји сарадници", поручио је Бахар.

Сви смо заједно, од стручног штаба, играча и навијача. Имамо будућност, нагласио је Бахар.

"Не плашим се, верујем у себе, али нећу да откријем шта сам причао са управом. Биле су то теме око тима и чињеници да смо изгубили доста бодова. Тражили су одговоре и добили су их. Осећам пуну подршку, играмо добро и резултат ће да дође. Нећу одустати лако, верујем у овај клуб и играче. Ако пронађемо баланс између одбране и напада резултати ће доћи. У овом тренутку мислимо само на Радник, па се онда окрећемо Лајпцигу. Наредне две утакмице могу да нам промене сезону."

Бахар је истакао да се Звезда налази под великим притиском.

"Нисмо навикли на овакву ситуацију. Партизан је победио 11 пута у низу, нешто што се није дешавало у прошлости. Зато наши играчи морају да победе све утакмице до краја у шампионату", закључио је Бахар.