Спорт

Дуљај: Жао ми је што неће бити публике, Нови Пазар је "црно-бели град"

Партизан ће покушати да у понедељак упише и 12. узастопни тријумф у домаћем првенству
Дуљај: Жао ми је што неће бити публике, Нови Пазар је "црно-бели град"© Dusan Milenkovic/ATAImages

Тренер фудбалера Партизана Игор Дуљај рекао је пред меч 14. кола Суперлиге Србије да му је жао што неће бити публике јер је Нови Пазар "црно-бели град".

Партизан гостује у Новом Пазару у понедељак од 15.00 часова.

"Жао ми је што неће бити публике која креира праву бразилску атмосферу, а познато да је Пазар црно-бели град, доста је наших навијача тамо, велики број играча је прешао у Партизан, доста пријатеља имамо тамо, али на терену је сасвим другачије, јер су Љајић, Сума, Шћеповић и остали мотивисани против нас", рекао је Дуљај пред тај сусрет.

"Колега Добрашиновић одлично води екипу, која је била пред победом над ТСЦ-ом, савладала Чукарички, избацила Железничар из Купа Србије. Не хвалим, већ причам шта и како јесте. Знамо да смо тамо последњи пут изгубили, али нисмо гледали тај меч. Страх те тера да будеш опрезан."

Партизан је у серији од 11 победа, а Дуљај истиче да је свестан да ће тај низ једном стати.

"Камион са јајима је спреман. Први пут кад кикснемо, а то ће се десити... Важно је да тим буде концентрисан", рекао је он.

Говорећи о изненадној посети навијача у суботу поподне у "Земунелу", кад су подржали играче пошто због казне неће бити у Новом Пазару, Дуљај је рекао да је екипи то пријало.

"Прија кад вас неко тако лепо изненади, на радост играча и нас из стручног штаба. То показује да имамо велику подршку, навијачи су важан фактор, воле клуб, много нам значе", закључио је тренер Партизана Игор Дуљај.

image