Бахар пред Лајпциг: Борићемо се, игра на бод није ни у мом, ни у Звездином ДНК

Црвено-бели су из прва три меча у Лиги шампиона освојили само један бод, а тренер Барак Бахар истиче да је екипа способна за још много више од тога

Фудбалери Црвене звезде у уторак од 20.00 часова играју меч 4. кола групне фазе Лиге шампиона против Лајпцига. Црвено-бели ће на стадиону "Рајко Митић" покушати да стигну до прве победе у најјачем фудбалском такмичењу ове сезоне.

"Свака утакмица је важна, од почетка до краја, ситуација је таква да верујем у тим и не плашим се. Изаћи ћемо да играмо нашу игру, као што је смо играли и у Немачкој када нисмо одустајали", рекао је тренер фудбалера Црвене звезде Барак Бахар.

Звезда је у првом сусрету два тима, одиграном у Немачкој, била поражена 3:1.

"У првом мечу смо имали добре моменте, на почетку до примљеног гола и на старту другог полувремена. Лајпциг је добар тим, има брзе играче, али ми ћемо се борити. Важно је да се заједно бранимо и да направимо баланс између линија тима", истакао је Бахар.

Он је додао да његова екипа никада неће играти тако да буде задовољна ремијем.

"То није ни у мом, ни у ДНК Звезде. Прошла утакмица је показала да можемо да направимо пуно ствари против Лајпцига, када смо у пресингу можемо да постигнемо гол против сваке екипе. Биће другачије јер се игра пред нашим навијачима", истакао је израелски стручњак.

Корејски везиста Ин-Бом Хванг рекао је да и он може да игра пуно боље.

"Још се привикавам на екипу и лигу, плус први пут играм Лигу шампиона. Очекујем да против Лајпцига пружимо добру партију, држимо се наше тактике и обрадујемо навијаче", истакао је Хванг и открио да је прави тренутак да покажу оно што су навијачи тражили од њих у писму које их је сачекало у свлачионици уочи утакмице против Радника.

У Звездиној групи Манчестер сити води на табели са девет бодова, Лајпциг има шест, а Јанг Бојс и Звезда по бод.