Шта је Бахар спремио за Лајпциг?

Тим Црвене звезде биће нешто другачији него пре две седмице у Немачкој

Барак Бахар највероватније ће направити неколико измена у стартној постави за утакмицу против Лајпцига у четвртом колу Лиге шампиона.

Српски шампион наставља наступ у елитном такмичењу дуелом са Лајпцигом, који је на програму од 21 сат на стадиону "Рајко Митић".

Очекује се да трибине буду пуне, али и да на "зеленом правоугаонику" видимо нешто другачији тим црвено-белих.

Највећа промена биће на десном боку, на који се враћа и понајбољи играч екипе у досадашњем току Лиге шампиона – Осман Букари. Репрезентативац Гане, који је постигао два од четири гола Звезде, почео је са клупе у Немачкој, али то сада неће бити случај.

Букари има и једну асистенцију и јасно је да ће морати да заузме своје место од првог минута.

Одмах иза њега могли бисмо да видимо још једну промену, па да уместо Срђана Мијаиловића, који по вокацији није десни бек, утакмицу почне Коста Недељковић.

Такође, израелски стручњак жели много агресивније и пробојније бокове, због чега на левој страни неће бити Стефана Митровића, већ ће почети Владимир Лучић.

Иначе, Бахар је у Лиги шампиона већ имао успеха против клубова из другог шешира. Док је водио Макаби из Хаифе, срушио је слави Јувентус. То је била прва победа Макабија у историји.

Очекује се да Црвена звезда игра у саставу: Глазер – Ђига, Драговић, Родић – Мијаиловић, Стаменић, Хванг, Иванић, Лучић – Букари, Олајинка.