Бахар верује у Звезду: Можемо да презимимо у Европи, да смо дали гол у последњем минуту...

Фудбалери Црвене звезде изгубили су 2:1 од Лајпцига у мечу 4. кола групне фазе Лиге шампиона, што је њихов други пораз од немачког тима у две недеље

Тренер црвено-белих Барак Бахар, ипак, и поред само једног освојеног бода у досадашњем току такмичења верује да ће се његова екипа пласирати у нокаут фазу Лиге Европе.

"У првом полувремену смо заслужили да примимо и више голова, али у наставку смо играли доста боље и имали добар моментум. На 0:1 смо могли да изједначимо, потом и смањили на 1:2 и на послетку замало реми. Да смо погодили у последњем минуту, сад би била друга прича", рекао је Бахар након меча.

"Очекујемо више од себе, поготово резултатски, али мислим да се у свакој утакмици добро боримо. Било је тако и против Ситија и Лајпцига у гостима. Будемо близу да направимо резултат. На крају смо разочарани били, али морамо да гледамо напред. Битна нам је и Суперлига, да навијачи дођу, да победимо следећу утакмицу и мирно одемо на репрезентативну паузу. После тога је Јанг бојс, и то је сада најважнија утакмица у Лиги шампиона за нас", истакао је Израелац.

Он је додао да идеја са стартних 11 без класичног нападача није успела.

"Схватили смо да морамо да мењамо и то је мој посао да реагујем када ствари не функционишу. Срећан сам што смо добро почели у наставку, и што су сви са клупе пружили допринос. Мало нам је недостајало да освојимо бод."

Бахар је поручио да верује да ће Звезда презимити у Европи.

"Имали смо и успоне и падове током утакмица у Лиги шампиона, али смо хтели да будемо храбри. У првом полувремену нисмо успели, у другом смо играли на 'све или ништа'. Мало нам је недостајало и морамо да останемо позитивни. Резултат није добар, али имамо још две утакмице у Лиги шампиона и дугу сезону испред себе", закључио је Бахар.