Спорт

Роналдо направио проблем пред Мундијал - саиграч неће ни да га погледа

Повела се нова полемика о могућим неслагањима у селекцији Португалије, а све због Кристијана Роналда.
Роналдо направио проблем пред Мундијал - саиграч неће ни да га погледа© Twitter/screenshot/@footballdaily

Светско првенство почиње за пет дана, а Кристијано Роналдо се спрема за своје последње учешће на највећој смотри. Исти је случај и са његовим великим ривалом Лионелом Месијем.

Но, док Аргентинац у миру жели да поведе Аргентину ка титули првака света, Португалац је у центру збивања због свог недавног интервјуа у ком је критиковао све у Манчестер јунајтеду. Због тога сви светски медији брује о снимцима из португалске селекције, које наводе на закључке да односи у тиму нису идеални.

Уторак је био буран дан у репрезентацији Португалије, а први проблем је настао када се појавио видео снимак поздрава Роналда и његовог саиграча из Јунајтеда, Бруна Фернандеша.

Роналдо је претходно критиковао лоше стандарде у Манчестер јунајтеду, извређао бившег тренера Ралфа Рангника и рекао да нема поштовања за актуелног менаџера Ерика тен Хага. А онда се појавио снимак крајње хладног поздрава Фернандеша и Роналда, на ком млађи од двојице Португалаца наводно нешто говори Кристијану, што доводи до његове збуњене реакције.

Многи су то одмах повезали са Роналдовим недавним интервјуом за британски "Сан", који је подигао много буре на Острву. након што су извори блиски Фернандешу брже-боље похитали да објасне како се радило о интерној шали и да нема повода за причу, појавио се нови снимак.

Током поподнева, Портуалци су били на тренингу, а на њему су многи приметили да су Роналдо и Фернандеш видно избегавала и да чак нису ни упућивали погледе један другом. Претходно је била очигледна и ситуација у којој Роналдо има необичну расправу са Жоаом Канселом, дефанзивцем Манчестер ситија.

На друштвеним мрежама је било много оних који су све ово схватили као јасан показатељ све лошије атмосфере у националном тиму, али остаје да се види да ли у томе има истине, и ако има, хоће ли то утицати на селекцију Фернанда Сантоша током Мундијала у Катару.

image