Нејпир жели назад у Милано, чује се са бившим саиграчима

Италијански стручњак на клупи Олимпије Милано Еторе Месина, открио је да кошаркаш Црвене звезде Шабаз Нејпир жели да се врати у "Армани"

Нејпир се налази на великом удару критика навијача Црвене звезде.

Амерички кошаркаш дошао је као капитално појачање за нову сезону, али је партијама у последњих неколико утакмица у великој мери разочарао и није испунио очекивања кошаркашке јавности.

По говору тела и емоцијама током мечева, види се да се Нејпир мучи у Београду и да упркос труду, не долази до препознатљиве игре и форме.

"Уље на ватру" додао је и његов бивши тренер, Еторе Месинеа.

"Прошле сезоне са Нејпиром смо решили проблеме и успели да освојимо шампионат. Овог лета, након што нам је рекао да ће остати, повећао је захтеве. Били смо отишли толико толико далеко да смо му понудили троструко већу плату. Нисмо могли више од тога и он је отишао", започео је италијански стручњак за "Коријере дела сера".

"Он наставља да шаље поруке преко својих пријатеља да жели да се врати. Нејпирова улога је била промени карактер овог тима", додао је Месина.

Тренер Олимпије говорио је како Пенгос није успео да преузме улогу коју је имао Нејпир.

"У сржи нашег разочаравајућег старта сезоне је то да немамо правог возача за наш аутомобил. Пангос није човек који може да учини да овај тим заигра", закључио је Месина.

Олимпија из Милана и Црвена звезда, нису најбоље почели нову сезону Евролиге, пошто након седам мечева имају тек две победе.