Шок за Француску - нападач се повредио на тренингу и пропушта Мундијал

Кристофер Нкунку је задобио ударац на тренингу, а у уторак касно увече стигла је информација да због те повреде неће моћи да учествује не Светском првенству у Катару.

Светски прваци, фудбалери Француске, добили су лоше вести уочи Мундијала у Катару на ком ће бранити наслов освојен пре четири године у Русији.

Фудбалер те селекције Кристофер Нкунку пропустиће Светско првенство у Катару, након што је у уторак доживео повреду на тренингу.

Ову информацију је потврдио и познати италијански новинар Фабрицио Романо, који је навео да је да Нкунку неће моћи да буде део тима у Катару. Нкунку је повреду доживео када је био у дуелу са Едуардом Камавингом, везистом Реал мадрида. Остао је на земљи, држећи се за колено са болном гримасом на лицу.

Никоме у редовима тима Дидијеа Дешана није било пријатно због тог призора, а након неколико сати и тестирања, утврђено је да ће нападач Лајпцига остати без наступа на највећем фудбалском такмичење.

Французи од раније због повреда не могу да рачунају на Пола Погбу и Нголоа Кантеа, док се дефанзивац Манчестер јунајтеда Рафаел Варан још увек опоравља и требало би да буде спреман за турнир. Нкунку је ове сезоне постигао чак 17 голова за Лајпциг, па је јасно од колике је важности могао да буде за овај тим.