Бајерн се обратио навијачима Партизана: Не долазите без важеће карте

Кошаркаши клуб Бајерн из Минхена, на друштвеним мрежама издао је саопштење упућено навијачима Партизана, у којем се наводи да је "БМВ Парк" распродат и да не долазе без важећих карата

Српски тим гостује код Бајерна у среду од 20.30 часова, у оквиру седмог кола Евролиге.

Познато је да Партизан готово на сваком гостовању има солидну подршку и број навијача, а поготово када је у питању Минхен.

Баварци су издали саопштење у којем се наводи да су све карте за "БМВ Парк" распродате, те да присталице црно-белих не долазе без карте у покушају да уђу у дворану.

"Наша хала је распродата за меч са Партизаном. Неће бити додатних карата на благајни пре утакмице. Стога вас молимо да не долазите без важеће карте", написали су из Бајерна на друштвеним мрежама.

Тим из Минхена упозорио је и на појачане контроле за навијаче.

"Ради појачане контроле на улазу у халу, моле се сви навијачи да, што је пре могуће, градским превозом дођу у дворану. Улазак је могућ 90 минута пре почетка утакмице. Постоји тотална забрана уношења ташни свих врста у нашу халу. Бубњеви и мегафони такође нису дозвољени, а транспаренти и заставе морају бити показани на главном улазу."

За крај саопштења, из Бајерна су додали да се радују интересантној и узбудљивој утакмици.

У досадашњем току нове сезоне Евролиге, Бајерн има учинак од две победе и пет пораза, док је Партизан на три тријумфа и четири пораза.