Сферопулос: Мега је веома талентована, морамо имати максималан фокус

Тренер кошаркаша Црвене звезде Јанис Сферопулос, изјавио је да његов тим мора да буде максимално фокусиран ако жели да утакмицу са Мегом уведе у ритам, који одговара црвено-белима

Црвена звезда ће у понедељак гостовати код екипе Меге у 11. колу АБА лиге.

"У понедељак нас очекује изузетно важна утакмица у регионалном такмичењу. Мега је изузетно млад и талентован тим. Морамо да будемо максимално фокусирани и спремни за овај меч како би увели утакмицу у ритам који нама одговора", рекао је Сферопулос, преноси званични сајт клуба.

Утакмица између Меге и Црвене звезде биће одиграна у понедељак од 18 сати у дворани "Ранко Жеравица" на Новом Београду.

"Утакмице против Меге су по правили мечеви које најављујемо као дуеле са врло младом, талентованом и амбициозном екипом која уз то прави добре резултате и бележи победе. Тако је и ове сезоне. Младост и амбиција значе и додатну енергију на коју ћемо морати да одговоримо на паркету чврстом игром. Неће бити лака утакмица, али је на нама да се спремимо добро и са добрим ритмом дођемо до важне победе", рекао је капитен Црвене звезде Бранко Лазић.

Црвена звезда је у досадашњем делу сезоне у АБА лиги остварила девет победа и један пораз, док је Мега забележила учинак од по пет тријумфа и пораза.