Обрадовић о мукама пред Жалгирис: Јарамаз неће тренирати, Ледеј и Нанели под знаком питања

Тренер Партизана, Жељко Обрадовић, има пробема у састављању тима пред меч са Жалгирисом

Партизан гостује у четвртак Жалгирису у мечу 14. кола Евролиге, а црно-бели неће бити комплетни ни на том мечу.

Жељко Обрадовић од почетка сезоне има проблема са повређеним играчима, а у Каунасу неће моћи да рачуна на Трифуновића, Аврамовића и Каминског, а сада је под знаком питања и Огњен Јарамаз који се повредио у мечу са СЦ Дербијем.

"Што се нас тиче, имамо проблеме и у односу на јучерашњу утакмицу. Јарамаз сигурно неће тренирати, Ледеј и Нанели такође имају проблеме. Надам се да ће нас бити осам или девет на тренингу и да ћемо пробати и на такав начин да се припремимо и да видимо сутра у каквом ће стању бити ти играчи који би евентуално могли да играју. Смаилагић је јуче добио ударац, болела га је глава на терену, али то је ударац. За Јарамаза не знамо како ће да изгледа", рекао је тренер Партизана Жељко Обрадовић.

Црно-бели тренутно имају биланс од седам победа и шест пораза и на деоби су шестог места Евролиге.

"Свако наредно гостовање ће бити најтеже. Жалгирис је тим који игра изванредно, имају јасну идеју како и где да нападају и имају огромну енергију, како нападачки тако и одбрамбено", каже Обрадовић и додаје да ће бити тешко играти на гостовању у Литванији.

"Сигурно је да нас очекује веома тешка утакмица. Знамо да је тамо арена увек испуњена до последњег места. Имају велику подршку и то је феноменалан амбијент за играње кошарке", закључио је Обрадовић.

Утакмица у Каунасу игра се у четвртак од 19 часова.