Спорт

Обрадовић: Максимална концентрација, противник из Бара је за свако поштовање

Тренер кошаркаша Партизана Жељко Обрадовић изјавио је пред меч са Морнаром у Бару, да ће његова екипа покушати да уз максималну концентрацију одигра добру утакмицу
Обрадовић: Максимална концентрација, противник из Бара је за свако поштовање© ABA liga

Кошаркаши Партизана у суботу од 18 часова гостују екипи Морнара у утакмици 14. кола АБА регионалне лиге.

"Нова утакмица у АБА лиги, уз велико поштовање противника који је у претходним годинама радим неке много лепе ствари у регионалној кошарци. Надам се да ће успети да тако и наставе. Пред нама је један тренинг и вечерас пут у Бар. Покушаћемо да се што боље припремимо и сутра, уз максималну концентрацију одиграмо добру утакмицу", истакао је Обрадовић за клупски сајт.

Српски стручњак је коментарисао недавни пораз од Виртуса у Евролиги.

"Желим да честитам играчима на свему, изгубили смо меч што нисмо убацили један шут. Гинули су у одбрани, али Задар и ова утакмица нису за поређање. Имали смо пет асистенција и девет изгубљених на полувремену, враћали смо се и када смо губили. Нисмо убацили - живот иде даље. Поносан сам на играче, дали су све што су могли, идемо даље", рекао је Обрадовић.

Бек црно-белих Данило Анђушић је рекао да је веома важно да његов тим сутра одигра добро и упише победу.

"Нажалост или на срећу, немамо буквално ни један дан да се осврнемо иза себе и бавимо утакмицама које су се завршиле, него само да гледамо у оно што нас чека. Морнар је далеко бољи тим од онога што показује табела и ни један секунд не смемо да им дозволимо да дођу до ритма игре који њима одговара", констатовао је Анђушић.

image