Руси спремају спектакл због Срба: На меч стижу Видић и Красић, Карпин звао 38 играча

Још 20 дана је остало до утакмице Русије и Србије, а већ сада је јасно да се спрема сјајан догађај на стадиону московског Динама

Фудбалска репрезентација Србије биће гост Русије у Москви 21. март у дуго најављиваној пријатељској утакмици, а за ту прилику спрема се прави спектакл.

"Орлови" ће бити први европски ривал Русије после више од две године и почетка суспензије тој селекције од стране ФИФА и УЕФА.

Али долазак српске селекције у Москву биће пропраћен на сјајан начин, пошто ће се на стадиону Динама појавити и бројни прослављени српски фудбалери и уметници који су оставили дубок траг у Русији.

Тако из Русије најављују да ће уочи меча са Србијом бити направљена фото сесија на којој ће се појавити бивши репрезнетативци Немања Видић, Милош Красић, Огњен Короман, Данко Лазовић и Михајло Пјановић, али и глумац Милош Биковић и филмски редитељ Емир Кустурица.

Русију осим меча против Србије 21. марта очекује и дуел против Парагваја четири дана касније, а селектор Валериј Карпин за те дуеле саопштио је прелиминарни списак од 38 фудбалера који ће уочи окупљања бити додатно скраћен.

На списку се налазе: