Спорт

Обрадовић: Друга година заредом на Фајнал фору била би невероватна

Тим из Кнежевине има улогу фаворита пред четвртфиналну серију против турске екипе
Обрадовић: Друга година заредом на Фајнал фору била би невероватнаGetty © Eurasia Sport Images / Contributor

Тренер кошаркаша Монака Саша Обрадовић рекао је да би друга сезона у низу у којој његова екипа стиже на Фајнал фор Евролиге била невероватна за ту организацију.

Монако као трећепласирани у регуларном току сезоне игра против Фенербахчеа и имаће предност домаћег терена у четвртфиналној серији која се игра на три победе.

Прва два меча играће се у среду и петак у дворани "Гастон Медесин", трећи и евентуални четврти следеће недеље у Истанбулу.

"За Фенербахче је долазак на Фајнал фор био циљ од почетка сезоне, с обзиром на састав, улагања и историју клуба. Што се тиче нас, обезбедили смо одличан пласман у регуларном току сезоне, али сви желимо следећи корак и нови пласман на Фајнал фор. То смо постигли прошле сезоне. Друга година заредом међу четири најбоље екипе Евролиге била би невероватна", рекао је Обрадовић на конференцији за медије пред почетак четвртфиналне серије.

Победник четвртфиналне серије између Монака и Фенербахчеа играће у полуфиналу Фајнал фора против бољег из дуела Панатинаикос - Макаби.

image
VV inauguration
banner