Спорт

Натхо: Много је тешко играти пред празним трибинама, желимо да су сви уз нас

Фудбалер Партизана Бибарс Натхо изјавио је да је за његов тим свака утакмица до краја сезоне у Суперлиги Србије као финале
Натхо: Много је тешко играти пред празним трибинама, желимо да су сви уз нас© Dusan Milenkovic/ATAImages

Фудбалери Партизана су на свом терену победили Младост 3:0 у мечу 35. кола Суперлиге Србије.

Црно-бели се два кола пре краја сезоне налазе на другом месту на табели плеј-офа са 74 бода.

"Када не победите шест утакмица, онда је то увек проблем. Променили смо у међувремену тренера, самим тим и многе ствари у игри и нормално је да је потребно време да се и ми прилагодимо", почео је Натхо.

"Али не мислим да је јучерашња утакмица била лоша. Прво полувреме је у целости било на њиховој половини. Нису могли да пређу 30 метара, док је друго полувреме било отвореније, где су и они направили три, четири шансе. Када све саберете, у последње две утакмице смо креирали много шанси, али је резултат био 3:3, тако да преферирам да као јуче, не стварамо много шанси, али да победимо резултатом 3:0."

Он је позвао навијаче Партизана да подрже играче.

"Током читаве сезоне се боримо да нешто постигнемо и онда је веома тешко доћи на стадион и играти пред празним трибинама. Желимо да су и навијачи и клуб и сви уз нас, јер овај моменат није лак за нас као играче, али се трудимо и трудићемо се да дамо све најбоље. Надамо се да ће бити довољно на крају."

Црно-бели ће до краја сезоне одиграти још два меча – прво ће гостовати код Чукаричког, а потом ће на свом терену дочекати Раднички из Крагујевца.

"Свака утакмица је сада за нас као финале у коме морамо победити. Играти против Чукаричког никад није лако – тежак терен, добар тим. Морамо да гледамо себе, верујемо у себе и одрадимо посао који треба."

Он је истакао да свака победа ствара самопоуздање.

"На прошлим утакмицама смо примили много голова. Радимо на томе на тренинзима, радимо на многим новим стварима и уз то се трудимо да исправимо оне ствари које нису у прошлости биле добре за нас. Надам се да ће бити добро", закључио је Натхо.

image