Спорт

Обрадовић поносан на играче, али љут на организацију: Ако људи за записничким столом...

Тренер кошаркаша Партизана Жељко Обрадовић рекао је после пораза од Црвене звезде (85:82) у првом мечу финалне серије плеј-офа АБА лиге да су пресудили мали детаљи
Обрадовић поносан на играче, али љут на организацију: Ако људи за записничким столом...© Dusan Milenkovic/ATAImages

Обрадовић је додао и да је задовољан како је играла његова екипа.

"Изванредна утакмица, мали детаљи су одлучили. Честитам Црвеној звезди на победи. Поносан сам на играче, то сам им и рекао у свлачионици, само нека наставе овако у плеј-оф серији", рекао је Обрадовић на конференцији за медије.

Апострофирао је Обрадовић проблем са записничким столом који се догодио у последњем минуту, када није заустављено мерење времена приликом прекида.

"Ако људи који седе за записничким столом не зауставе време у последњем нападу када се утакмица решава и дозволе да сат иде, то је велики проблем и о томе би морало да се поведе рачуна. Остало је 24 секунди до краја и 11 да Звезда заврши напад. То није нормално и уобичајено. Треба неко да поведе рачуне о томе."

Уследило је питање о атмосфери у дворани "Александар Николић", где је било 7.463 навијача Звезде.

"Навикли смо на вређање током целог меча, ништа ново. А што се тиче пуне дворане, лепа је слика кад се види оволико навијача, за то свака част", закључио је Обрадовић.

image