Недовић заплакао док је Звезда славила титулу: Памтим тешке дане овог клуба, дуго сам ово чекао

Кошаркаши Црвене звезде освојили су титулу у АБА лиги пошто су у финалној серији "почистили" Партизан са 3-0 у победама, а посебне емоције због тога проживео је Немања Недовић

Српски кошаркаш се међу црвено-беле вратио у лето 2022. године, а сада је у другој сезони успео да стигне до трофеја који је сањао каода је одрастао у редовима вољеног тима.

По завршетку сусрета, Недовић је у разговору с новинарима истакао да није очекивао да ће Звезда до титуле стићи већ после три меча.

"Прелеп је осећај. Замишљао сам и у току дана како би било, ово је много боље. Доста емоција је било. Баш дуго ово чекам, био сам у клубу када је било јако тешко. Сада да освојим прву АБА лигу, јако је посебно. Због тога сам се мало растужио. Али, лепо ћу прославити са екипом и бићу срећан", рекао је Недовић.

Он је очекивао да Партизан у финалној серији пружи јачи отпор.

"Нисам очекивао, али смо веровали. Када смо видели почетак утакмице рекао сам саиграчима у свлачионици да имам осећај да они не верују да могу да победе. Да смо близу, да будемо солидни, да не правимо грешке, да одиграмо паметно, да читамо игру. Није ово био меч ко има више снаге, ко је бољи шутер, ко је јачи, него једноставно као шах. Тактичка утакмица."

Звезда је овим трофејем обезбедила и учешће у Евролиги наредне сезоне. Немања ће бити ту.

"Звезда је мој клуб, имам уговор још годину дана, Надам се да ћемо имати још више успеха следеће сезоне", поручио је Недовић.