Рангник објавио списак Аустрије - играју против Србије, а ту је Арнаутовић

Један од главних адута репрезентације Аустрије је и играч српског порекла Марко Арнаутовић, који ће имати прилику да наступи против "орлова" 4. јуна

Селектор фудбалера Аустрије Ралф Рангник саопштио је шири списак од 29 играча који конкуришу за одлазак на Европско првенство које се одржава у Немачкој од 14. јуна до 14. јула.

Рангник ће 7. јуна објавити коначан списак од 26 играча који ће представљати ту селекцију, а пре самог турнира ће играти и против репрезентације Србије 4. јуна у Бечу, у склопу припрема за Еуро.

Чета Ралфа Рангника ће на Европском првенству играти у групи Д против Француске (17. јуна), Пољске (21. јуна) и Холандије (25. јуна). На списку су:

Рангник је саопштио и списак резеврних играча од којих би неко могао да се нађе на коначном списку уколико буде повреда.

На њему су голмани Данијел Бахман и Цицан Станковић; дефанзивци Самсон Бајдо и Марко Фридл; везисти Мухамед Чам, Кристоф Ланг, Дејан Љубичић, Манприт Саркарија и Кевин Штегер; и нападачи Џуниор Адаму, Гвидо Бургшталер и Бенедикт Пихлер.