Спорт

Драговић: Тешко је било одлучити да одем, испунио сам дечачки сан

Капитен Црвене звезде Александар Драговић, изјавио је да је одлука да напусти српски клуб тешка, али да му је неизмерно драго што је испунио дечачки сан
Драговић: Тешко је било одлучити да одем, испунио сам дечачки сан© ATA Images

Драговић је против Чукаричког одиграо свој последњи меч у црвено-белом дресу.

Звезда је прославила титулу победом од 4:1, а дефанзивац је у 60. минуту изашао из игре и био овацијама испраћен од стране навијача српског клуба.

"Захвалио бих се навијачима за ове три сјајне године. Није увек било лако, али сам стално говорио да су они наш 12. играч. Желим и њима и мојим саиграчима из Звезде све најбоље у следећој сезони", рекао је капитен црвено-белих Александар Драговић после освојене 35. титуле и опроштаја од црвено-белог дреса.

"Верујем да Звезда може да уђе у Лигу шампиона. Била је тешка одлука да одем, јер сви знају колико волим Звезду. Увек сам сањао о томе, да заиграм за моју Звезду и захвалан сам на томе што сам имао прилику да остварим то. Провео сам три лепе године у клубу и дошао је дан да се опростим, али само као играч. Као навијач ћу бити заувек уз Црвену звезду" истакао је Драговић.

Аустријски штопер је доласком у Звезду испунио дечачки сан, али и велику жељу свог деде, а сада ће се традиција наставити.

"Син ми се родио у Београду и једва чекам да му причам о Звезди. Показиваћу му слике, препричавати и нема сумње да ће и он волети Звезду свим срцем" поручио је Драговић, који се враћа у Аустрију Беч.

image